SYN

logo_opleiding SYN

ACHTERGROND SYN

SYN is ruim 20 jaar geleden opgericht door Klaas Stuive MCM (pandit yogabrahmācarya) om de klassieke yoga kwalitatief beter over het voetlicht te brengen en haar heilzame effecten voor de samenleving uit te dragen. SYN is een landelijke vereniging. Alle bestuur- en commissieleden werken op vrijwillige basis met veel passie en vertrouwen in het belang van klassieke yoga om de klassieke yoga een plek te geven in onze samenleving.

MISSIE SYN

Vanuit een eeuwenoude traditie, beginnend bij Adi Sri Śhankarācārya later vastgelegd in de International Yoga Federation (IYF), is  de missie van SYN ontstaan. Samen met onze leden bouwen wij voort aan de oorspronkelijke betekenis van yoga en maken we steeds de vertaalslag van de huidige tijd naar onze westerse samenleving.

Wij bieden daarom vanuit SYN aan onze leden een platform voor het verspreiden en bekend maken van de klassieke yoga in Nederland en de Benelux. Daarbij vertegenwoordigt het de belangen van de aangesloten yogadocenten, de geaccrediteerde scholen, erkende opleidingen en bijscholingen.                                             

Ons doel is om de klassieke yoga opleidingen en bijscholingen te professionaliseren, te laten groeien in Nederland en daarbuiten én tegelijkertijd de kwaliteit van de opleidingen te bewaken. Wij streven ernaar om deze door te ontwikkelen en te promoten in het dagelijks leven bij jong en oud op het gebied van zorg, welzijn, preventie en onderwijs. 

IYF SYN

SYN BESTAAT UIT 10 GEACCREDITEERDE EN ERKENDE RAJA YOGA OPLEIDING SCHOLEN

Academie RajaYoga Nederland
(voor de Basis, 3 jarige Raja Opleiding, Meesters Opleiding, Groot Meester Opleiding en Bijscholingen) o.l.v Klaas Stuive

Praktijk en Yogaschool de Toermalijn
(voor de Basis en 3 jarige Integrale Opleiding).
o.l.v Annet van de Woestijne

Yoga Academie Tula
(voor de Basis en 3 jarige Raja Opleiding).
o.l.v Sari Schnitfink

Gaia House of Yoga
(voor de Basis en 3 jarige Raja Opleiding).
o.l.v Sem van der Meer

Raja Yoga Aalsmeer
(voor de Basis en 3 jarige Raja Opleiding)
o.l.v. Tom Verlaan

Yoga Centrum de Haan
(voor de Basis  en 3 jarige Raja Opleiding)
o.l.v. Jans de Haan

Equilibrium
(voor de Basis, en 3 jarige Raja opleiding)
o.l.v Claudia Veltmeijer Meirelles

Flex and Relax
(voor de Basis  en 3 jarige Raja Opleiding)
o.l.v. Linda van der Wal